teplomer web

Nový platební portál města Rýmařova

Nedávno město Rýmařov informovalo, že spustilo do provozu nový Portál občana pro moderní komunikaci s obyvateli. Tato platforma slibuje nejen usnadnění komunikace mezi městem a jeho obyvateli, ale také přináší pohodlnou cestu k placení místních poplatků a pohledávek.

V rámci snahy o zjednodušení administrativy a zlepšení služeb pro občany je jedním z klíčových prvků tohoto portálu Osobní účet, který nabízí obyvatelům možnost pohodlně spravovat své povinnosti vůči městu. Občané si zde mohou zkontrolovat a platit různé pohledávky, jako jsou poplatky za odpady či poplatek za psa, stejně snadno, jako by platili nákup na internetovém obchodě.
Pro využití Osobního účtu je ovšem nutné se přihlásit pomocí Identity občana, což zajišťuje bezpečnost a autentičnost dat. Tento krok je v souladu s moderními standardy ochrany osobních údajů a zabezpečení. Přestože se může na první pohled zdát, že tato autentifikace může být zdlouhavá, je nezbytná - zajišťuje, že citlivé informace občanů zůstanou v bezpečí.

Pro ty, kteří chtějí ještě rychlejší a jednodušší způsob placení, byl vytvořen Platební portál. Zde stačí zadat pouze rodné číslo a e-mailovou adresu, systém poté zobrazí veškeré platby, které je možné uhradit. Tato rychlá možnost platby připomíná nákupní košík v e-shopu, což usnadňuje a urychluje celý proces.

 

uvodni_obrazovka.jpg



ukazka detail
Zavedení tohoto moderního Portálu občana a Platebního portálu přináší několik zásadních výhod. Jednak zjednodušuje a urychluje platební procesy, což šetří čas občanů a města. Zvyšuje také transparentnost a dostupnost informací o místních poplatcích a pohledávkách. Tato transparentnost může vést k lepšímu porozumění obyvatelstva vůči městským financím a rozpočtu. A konečně, tento krok směrem k digitalizaci a modernizaci správy města ukazuje, že Rýmařov je ochoten investovat do technologií, které přinášejí skutečnou hodnotu občanům.
Celkově lze říci, že nový Portál občana v Rýmařově představuje důležitý krok směrem k modernímu a efektivnímu způsobu komunikace s občany. Tato inovativní platforma spojuje pohodlné platební metody s transparentní správou místních poplatků.

Kontakt

Město Rýmařov
náměstí Míru 230/1, 795 01  Rýmařov
Telefon: 554 254 100 | tel. seznam


E-mail: podatelna@rymarov.cz
Datová schránka ID: 7zkbugk
Číslo účtu: 19-1421771/0100


IČ: 00296317
DIČ: CZ00296317

Úřední dny a hodiny

 Pondělí: 8:00 – 11:30    12:30 – 17:00
 Úterý: dle předchozí domluvy
 Středa: 8:00 – 11:30    12:30 – 17:00
 Čtvrtek: dle předchozí domluvy
 Pátek: dle předchozí domluvy
   
 Prohlášení o přístupnosti
 

  fbig 

Jednotlivá pracoviště